Grapefruitmag, a kórokozó ellenes szer

A grapefruitmag kivonatról számos kutatás bizonyította vírus, baktérium, gomba és parazita ellenes hatását.

1980-ban egy trágyadombon történt, hogy egy figyelmes hobbikertész azt vette észre, hogy a grapefruitmagok nem rothadtak el a trágyában. A véletlen úgy hozta, hogy a hobbikertész nem csak kertbarát volt, hanem fizikus, orvos és immunológus is egyben, aki természetes gyógyszerkutatásra specializálódott. A floridai dr. Jacob Harich kíváncsian kezdte vizsgálni a trágyadombján észlelt jelenséget. Az eredmény több mint figyelemre méltó volt. A grapefruit magokban olyan anyag rejtőzött, amely az összes ismert antibiotikumnál hatékonyabb és minden tekintetben ártalmatlanabb volt.

Grapefruitmag kivonatDe ez még nem minden. Neves intézetek által a grapefruit maggal végzett kutatások egy eleinte nem is sejtett, igen széles hatásspektrumra mutattak rá, mégpedig arra, hogy a grapefruit-magokból nyert kivonat nem csak baktériumokat és vírusokat ártalmatlanított, hanem élesztő- és egyéb gombákat, illetve parazitákat egyaránt. A hagyományos antibiotikumok hatása szemben a hagyományos, egyedül a baktériumokra szűkül.

Felmerült a kérdés, vajon megtaláltuk a csaknem tökéletes kórokozó-ellenes szert?
Ezt a kérdést az ismert amerikai orvos és kutató, a legendás dr. Allan Sachs tette fel, miután a 90-es években részt vett a dr. Harich által vezetett klinikai kutatásban. Tapasztalatai és hírneve okán őt kérték fel arra, hogy a grapefruitmag kivonat hatását számos ismert gyógyszerrel összehasonlítva ítélje meg. Kollégáival együtt
állította össze az ideális kórokozó-ellenes szerek listáját, hogy a kivonatok hatásait hasonlítsa össze. Sokak meglepetésére a grapefruitmag kivonat minden egyes feltételt teljesített.

1. Az ideális kórokozó-ellenes szer lehetőleg széles hatásspektrumú, mivel a betegség alatt a pontos kórokozó, illetve a kórokozók csoportja ritkán állapítható meg teljes biztonsággal. Az eddigi orvosi vizsgálatok azt igazolják, hogy a grapefruitmag-kivonat csaknem 800 baktérium, kb. 100 gombatörzs, számos vírus illetve rengeteg egysejtű parazita esetében hatásos. Egyetlen más ismert mikroba ellenes szer sem rendelkezik ilyen sokoldalú tulajdonsággal, még megközelítőleg sem.

Grapefruitmag kivonatok2. A grapefruitmag kivonat hatása kifejezett és erőteljes. A grapefruitmag-kivonat kórokozó-ellenes tulajdonságát átlagosan 1000-szeres hígításnál veszti el. Ez viszonyítva, lényegében egy pohár vízhez adott 8 cseppet jelent. A grapefruitmag-kivonat egyéb szerekkel összevetve is kitűnő eredményeket mutat. Hatását 1990-ben egy nemzetközi kutatócsoport, 770 baktérium-törzsön és 93 gombatörzsön vizsgálta meg, majd összehasonlította 30 hatásos antibiotikummal és 18 antimikotikummal, azaz gomba-ellenes szerrel. Ennek során a grapefruitmag-kivonat mindegyik vizsgált szerrel egyenértékűnek bizonyult. Hasonló eredményeket mutatott, az észak-karolinai Great Smokies Laboratory eredményei is, ahol az amerikai székletanalízis vezető centruma található. Itt a grapefruitmag-kivonatot a legkülönbözőbb csirakultúrákon rutinszerűen vizsgáltak együtt sok más termeszetes és kémiai úton előállított antibiotikumokkal. A grapefruitmag-kivonat teszteredményei ezen vizsgálatok alkalmával, is a sorból abszolút kiemelkedőek voltak.

3. Az ideális kórokozó-ellenes szernek semmiféle toxikus hatása nincs.
Peruban, ahol a grapefruitmag kivonatot mezőgazdasági termékek fertőtlenítésérre használták, egy részeg mezőgazdasági munkás véletIenül kb. 100 ml kivonatot ivott, amelyet egy tréfacsináló kollégája whiskys üvegbe töltött. Ez a szokatlanul magas adag a kivonatból azonban többet használt, mint ártott. Ezáltal a földmunkásnak minden baja elmúlt és még soha sem érezte magát annyira jól, mint akkor.
A tudományos kutatások eredményei alapján, a kivonatból a mérgezés határértéke például egy 80 kg feletti ember esetén, a normál dózis (10-12 csepp) 4000 szerese. Ez azt jelenti, hogy elméletileg mintegy 1,3 liter grapefruitmag-kivonatot kellene inni, hogy mérgezés alakuljon ki.

Grapefruitmag kivonat4. Az idealis kórokozó-ellenes szernek az immunrendszerre nincs gyengítő hatása.
Ez a kritérium többé-kevésbé teljesül. Valójában a grapefruitmag-kivonatot a legkülönfélébb immunrendszert gyengítő betegségekben sikerrel alkalmazták, azon oknak eredményeként, hogy ez a különleges anyag, széles spektrumú antimikrobás hatással bír, így az immunrendszert roppant mértékben tehermentesíti a kórokozók támadásaitól.

5. A hasznos kórokozó ellenes szer, a baktériumflórát nem befolyásolja. Az első kutatások arra utalnak, hogy a grapefruitmag-kivonat szokásos adagolásban a belekben lévő káros baktériumokra gyakorolt gátló hatása ellenére sem érinti, a fontos Lactobactériumokat és számukat csak elhanyagolható mértékben csökkenti. Ezen túlmenően az is kutatásokkal bizonyított, hogy a grapefruitmag után, a hasznos bélflóra az élesztőgombák és más kórokozók elpusztítását követően, sokkal jobban fejlődhet.

6. Az ideális kórokozó-ellenes készítmény, természetes eredetű, hogy a szintetikus kemikáliák a szervezetre előre nem kiszámítható rövid idejű vagy más hosszabbtávú mellékhatásokat ne gyakoroljanak. A grapefruitmag kivonatának minden része a természet ajándéka, a kivonatot a magból és a gyümölcshús membránjából állítjuk elő, így ezt a kritériumot a készítmény az előállítás során teljesíti.

7. Az ideális kórokozó-ellenes készítmény hipoallergén. A forgalomban lévő antibiotikumokra köztudottan számos ember allergiás, viszont a grapefruitrnag kivonat tesztelésekor, a legtöbb orvos semmiféle allergiás reakciót nem állapított még meg.
Dr. Allan Sachs azonban kutatásai során utal arra, hogy az emberek 3-5%-a a citrus-félékre allergiás, így ennek következtében a grapefruitmag-kivonatra is érzékeny lehet.. Ők először alacsony dózisokkal próbálják.

1 2 3

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Grapefruit mag csepp
Grapefruitmag Csepp Árak
Biocom Grapefruit Csepp, 100 ml 9.871 Ft
Biocom Grapefruit Csepp, 30 ml 4.671 Ft
Grapefruit Csepp Összehasonlítás

Grapefruitmag vélemények

Nemes Márta, Eger
Az egyik lábujjam egyik napról a másikra fájni kezdett, majd amikor jobban megvizsgáltam, a körmöm körüli terület duzzadt és piros volt. Körömágy-gyulladásnak nézett ki. Mivel hüvelyi- és bél Candida albicans által okozott fertőzésnél a grapefruitmag-kivonatot előzőleg már sikerrel alkalmaztam, most is megpróbáltam, és az érintett helyet a grapefruitmag kivonattal naponta átlagosan 3-4 alkalommal kentem be. Miután a panaszok megszűntek, elfeledkeztem a lábujjamról. Néhány nap múlva újra eszembe jutott és megnéztem. A pirosság és a duzzanat elmúlt. Milyen csodálatos szer! Mindegyik barátomnak ajánlom.
Dr. Klaus Küstermann, Németország
"A grapefruitmag-kivonat az abszolút legjobb és leghatékonyabb antibiotikum és gombaölőszer, amelyet a természet nekünk ajándékozott."
Vajda Kristóf, Balassagyarmat
Évek óta tartó diétákkal és különböző mesterséges szerekkel végzett hiábavaló kísérleteim után a grapefruitmag-kivonat kigyógyított a Candida albicans fertőzésből. Soha nem éreztem magamat olyan frissnek mint utánna. Érdekes módon a nyalánkságok utáni őrületes vágyam ugyancsak elmúlt. A feleségem, aki szintén Candida-fertőzött volt, hasonlóan csodálatos tapasztalatokat szerzett. Valóban hálás vagyok, hogy ez a szer létezik.

Még több Vélemény a Grapefruitmagról
Ha ide kattint, még több véleményt olvashat az Ökonet Grapefruitmag cseppekről.

Biomax Szállítási Idő

PayU Vásárlói tájékoztató

Ismerje meg a Chiát: Chia mag infó »
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.