A Grapefruitmag külső használatra

Mikroorganizmusok elpusztítása külsőleg grapefruitmag kivonat segítségével.

A grapefruitmag kivonat nagyszámú tünetnél alkalmazható külsőlegesen. Amikor bőr- vagy nyálkahártya betegségeket vírusok, baktériumok, gombák vagy paraziták okozzák, ez a csodálatos kivonat a kórokozók elpusztításával megteremtheti a gyógyulás feltételét. Miután a szervezet a nemkívánatos mikroorganizmusoktóI megszabadul, a szervezet az öngyógyításra alkalmassá válik. Aki nem elégszik meg ezzel, a bőr és nyálkahártyák regenerációját például aloe vera segítségével is megtámogathatja..

A grapefruitmag kivonat külső alkalmazásakor nagy tapasztalati kincs áll rendelkezésünkre. Azok a természetgyógyászok és homeopátiás orvosok, akik betegeiknek előírták a grapefruitmag kivonatot, rendkívül eredményes gyógyulásokról számoltak be.

A grapefruitmag kivonatot legtöbbször nem szabad hígítás nélkül használni. E szabály kevés kivételét a legtöbb helyen külön megemlítettük. Néhány esetben ajánlott a kivonatot víz helyett olajjal hígítani. Ilyen esetben különösen a mandula-, olíva-, szezám- vagy avokádóolaj felel meg.
A kivonatot a vízzel vagy olajjal mindig jól össze kell keverni. A grapefruitmag kivonat
soha ne kerüljön szembe, mivel a szemeinket erősen izgathatja. Ha mégis a szembe került, vízzel alaposan ki kell mosni, súlyosabb esetben orvoshoz kell fordulni.

Grapefruitmag kivonatot tartalmazó késztermékek alkalmazásakor mindig be kell tartani a csomagoláson feltüntetett alkalmazási utasításokat és adagolást. Kétséges esetben ki kell kérni az orvos, gyógyszerész vagy terapeuta tanácsát.

Fog és Száj Orr és Fül Bőr és Haj Láb és Köröm Hüvely


Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Chia mag Centrum: Chia mag tovább...
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.