Allergia gyógyítás Grapefruitmaggal

Allergia kezelés Grapefruitmag kivonat segítségével, allergia gyógyítás grapefruitmag cseppel.

Az allergiák azokhoz a betegségekhez tartoznak, amelyeket egyre több orvos, modern "betegségnek" nevez. Egyre gyakoribb, hogy a csecsemőket és a kisgyermekeket is érinti és gyakran sok szenvedés forrása.

Allergia GrapefruitmagAz allergia fogalma orvosi jelentés én túlmenően is bevonult a köznapi szóhasználatba. Ha allergiásan reagál valaki, egy olyan ingerre, amire a legtöbb ember teljesen közömbös lenne allergiás. Az allergiás reakciók ártatlan ingerek, amelyeket például a virágporok, állatszőrök, gyógyszerek, vegyszerek vagy élelmiszerek idéznek elő, már alacsony dózisban is.
Jelenleg az allergia kialakulásának fő okaként a kutatók, az immunrendszer általános túlterhelését okolják. Immunrendszerünk ebben az esetben ahhoz az emberhez hasonlóan viselkedik, aki a problémákat mindig csak "lenyeli" és próbálja feldolgozni őket és végül, ha a szervezet terhelése túlságosan nagy, úgy "túlreagál". Bizonyos ingerek "piros lámpát" jelentenek számára, amelyek értelmetlen, károsító válaszreakciót hívnak elő.

Újabb kutatási eredmények igazolták, hogy az allergiáknak két típusát kell megkülönböztetni. Az úgynevezett elsődleges és másodlagos allergiát.
A primer allergiát közvetlenül kialakuló, erős tünetek jellemzik, így például a bőrkiütések vagy asztmás rohamok, amelyek az allergénnel történt kontaktus után, néhány percen vagy két órán belül jelentkezik. Már az allergén kis mennyisége is súlyos, esetenként életveszélyes reakciót válthat ki.

A szekunder allergia, amelynek az antigénje mindig táplálék, kialakulásának két alapfeltétele van. Az egyik a csekély gyomorsav-termelés a másik az áteresztő bélnyálkahártya. Gyomorsavhiány következtében a nehezen emészthető fehérjék előzetes emésztése és lebomlása nem megfelelő. Ha a nyálkahártyán hézagok vannak, akkor az emésztetlen fehérjék a véráramba jutnak, ahol idegen testnek tekintik és aszerint is kezelik azokat.
Pollen allergia GrapefruitmagAz immunrendszer B-Iymphocytái az "ételmérgeket" eliminálják. Ennek során termelik az IgG-antitesteket, amelyek a molekulákhoz tapadnak, hogy azonosságukat
megállapítsák. A keletkezett táplálékrészecske IgG-komplexeket, ha minden rendben van, a fehérvérsejtek megemésztik.

Ha azonban túl sok van belőlük, a szervezet az izmokban, ízületekben, agyban, bőrben, tüdőben, artériákban vagy egy másik tetszőleges helyen tárolja azokat. Ez az érintett
területen működéskiesést, gyulladást, degenerációt, fájdalmat vagy ödémát okozhat.

Továbbá az immunrendszer az "ételmérgek" elleni harcban kapacitásának nagy részét felhasználja, tehát fertőzésekkel szemben csak hiányosan tud működni. A másodlagos élelmiszer-allergiák tünetek széles spektrumát hozhatják elő. Eddig az allergia ezen típusával összefüggésben több, mint 50 kóros általános állapotot és mintegy 200 aspecifikus tünetet jelentettek.

A tünetek csaknem mindegyik szervben vagy szövetben kialakulhatnak. A leggyakrabban előfordulók közül a fejfájás vagy krónikus migrén, fáradtság, ekcéma, csalánkiütés, hasmenés, székrekedés, puffadások, vastagbél-gyulladás, Crohn-betegség, asztma illetve a reuma több típusa. Számtalan esetben az érintett élelmiszer elhagyásakor a fenti tünetek jelentősen javultak vagy megszűntek.

Mihelyt a másodlagos allergiák problémája megoldódott, a pollennel, állatszőrrel, házi porral, bizonyos táplálékokkal szemben kialakult primer allergiák is jelentősen javulhatnak. Mindenesetre allergiás reakció kialakulásához az antigén koncentráltabb előfordulása szükséges. A stressz, a gyors evés, számos gyógyszer, az életkor és az
alkoholfogyasztás miatt a gyomorsav termelése csökken, a gyomor- bélrendszeri gyulladások, melyeket Candida albicans, paraziták vagy más mikroorganizmusok idéznek elő, másodlagos allergiához vezethetnek. Bélgyulladás esetén egy reflex leállítja a gyomor sósavtermelését.

Étel Allergia grapefruitmagA természet koplalásra szólít fel bennünket, azonban általában nem hallgatunk rá. Gyomorsavhiány miatt nincs előzetes emésztés és a nagy molekulák a bélbe jutnak.
Ha ott sérült bélnyálkahártyára kerülnek, megkezdődik a leírt folyamat. A bélnyálkahártya károsodásának leggyakoribb okai a fájdalomcsillapítók, az alkohol, az antibiotikumok, az egyoldalú táplálkozás, paraziták, Helkobacter pylori és Candida albicans által előidézet fertőzések.

Az allergiát előidéző táplálék elhagyásával tehát a tünetek javulhatnak, adott esetben megszűnnek. A B-lymphocyták emlékezési ideje, amelyek IgG-termelést váltanak ki, csak 2-3 hónap. Ha az adott táplálékot 3 hónapig mellőzzük, akkor azt követően allergiás reakció nélkül többnyire újra fogyasztható. Azonban új élelmiszer-allergiák jelentkeznek, amennyiben a korábbi élelmiszer allergia kialakulásához vezető okokat nem hárítjuk el.

A grapefruitmag kivonat itt is segítséget nyújthat és a fertőzött gyomor- és bélfalat a baktériumoktól, parazitáktól és gombáktól megszabadítja. Az élelmiszer-allergiákkal járó toxikus terhelés megszüntetése az immunrendszert annyira tehermentesítheti, hogy a primer allergiák is nagyrészt visszafejlődnek. Azután a továbbiakban a tehermentesített
immunrendszer az egyéb feladatait sokkal hatásosabban láthatja el.

Allergia Candida és Penészgomba Gyomorfertőzés Gyomorfekély

Gyulladás Meghülés Paraziták

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.