Grapefruitmag gyomor és nyombélfekélyre

Gyomor betegségek és nyombélfekély gyógyítása Grapefruitmag kivonat segítségével.

Robert Warren amerikai patológus 1979-ben fedezett fel egy baktériumot, a Helicobacter pylorit, amely beágyazódik a gyomor falába és károsítja a sejteket. Normál esetben a baktériumokat a gyomorsav megöli. A Helicobacter-nek azonban alkalikus burka van, amely megvédi a gyomorsav hatásától.
Ha baktérium a gyomor nyálkahártyában kimutatható, csökkenti a védő hatású nyák képződését, ezáltal a gyomor és a nyombél ki van téve a savas emésztőnedvek támadásainak, amelyek elősegítik a gyomorhurut és a fekélyek kialakulását.

Gyomor és nyombélfekélyAmikor egy fiatal ausztrál orvos, Barry Marshall, Robert Warrennel együtt 1984-ben a Helicobacter-rel kapcsolatos kutatást folytatott, megállapították, hogy a gyulladt vagy
fekélyes bélfalú betegek nagy része az említett baktériummal fertőzve van.
Ma már tudjuk, hogy a nyombélfekélyek kialakulása, a Helicobacter jelenléte esetén 5-ször nagyobb. A nyombélfekélyben szenvedők több, mint 95%-nál ugyancsak kimutatható a Helicobacter. E baktérium megsemmisítésével a gyomorfekélyek, a dyspepsia, a gyomorégés és a gyomorbélrendszeri betegségek tünetei enyhültek.

A "Stanford University" kutatói a ,,Journal of the National Can cer Institute" -ban arról számoltak be, hogy a leggyakoribb típusú gyomorrákban megbetegedettek nagy
része fertőzött Helicobacter-rel. Az említett betegségek mellett a Helicobacter-fertőzés számos következményes tünetet eredményezett. A savak és enzimek egyensúlyának megbomlása emésztési gondokhoz, élelmiszer-intoleranciához vezethetnek. A bélflóra károsodik, az egész szervezetben gyulladások, fertőzések, allergiák jelentkeznek.

Dr. MendalI, a Brit Szív Alalapítvány (British Heart Foundation) képviselője szerint a krónikus Helicobacter fertőzés akár szív-koszorúér problémákhoz is vezethet. A rák
kifejlődésének kockázatát a Helicobacter 6-szorosára növeli meg, mint arról a Stanford University már említett kutatói beszámoltak.
Az emberek többsége tudtán kívül fertőződik meg Helicobacter baktériummal. Egy Angliában végzett tanulmány igazolta, hogy a húszévesek nem kevesebb mint 20%-a, a negyvenévesek 40%-a és a hatvanévesek 60%-a fertőzött. Úgy tűnik, hogy a gyomorsavtermelésnek gyakran az öregedéssel együtt járó csökkenése és az immunrendszer egyre nagyobb mértékű gyengülése kedvez a Helicobacter-fertőzésnek.

A grapefruitmag kivonat e nemkívánatos baktérium esetében is segítségünkre siet. Laboratóriumi vizsgálatok során a grapefruitmag kivonat a Helicobacter baktériumot 1: 1000 hígításnál elölte.

Adagolás: Naponta 2-3-szor 3-15 csepp. Fenntartó dózisként, amíg a tünetek meg nem szűnnek, napi 2-3-szor egy pohár vízben elkeverve éhgyomorra, étkezés előtt fél órával. Rendszerint 10-15 csepp a szükséges adag.

Allergia Candida és Penészgomba Gyomorfertőzés Gyomorfekély

Gyulladás Meghülés Paraziták

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

A chia mag hatásai az emésztőrendszerre: Chia mag »
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.