Grapefruitmag gyomorfertőzésre

A gyomor fertőzéseinek kezelése, a tünetek enyhítése Grapefruitmag kivonat használatával.

A különböző kórokozók, amelyek többnyire a nem tiszta ivóvízzel vagy táplálékkal kerülnek be a szervezetünkbe, gyomorbélrendszeri fertőzéseket okoznak. Ez legtöbbször hasmenésben, émelygésben, hasi fájdalmakban és hányásban nyilvánul meg.
A legtöbbször előforduló kórokozók az Coli-baktériumok, a Staphylococcusok, illetve a Salmonellák. A hideg évszakban vírus is okozhat gyomor-bélrendszeri fertőzéseket.

Gyomor fertőzésA déli országokban súlyos fertőző betegségek is előfordulnak, így a vérhas, az amőbás dysenteria, a kolera illetve a tífusz és paratífusz.
A grapefruitmag kivonat a gyomor és bélrendszerben kitűnő hatást fejt ki. A kivonatot alkalmazó orvosok nagyon szép sikereket értek el a legkülönbözőbb gyomor és bélrendszeri fertőzéseknél. Számos beteg arról számolt be, hogy a gyomor és bélrendszeri fertőzés első jeleinél használt kivonat, a betegség kifejlődését gyakran teljesen megállította.

Egyes tudósok tapasztalatai szerint azoknak a betegeknek egy része, akiknél colitist vagy Crohn-betegséget diagnosztizáltak, Salmonellákkal, Amőbákkal, gombákkal, Giardia lambliával vagy egyéb parazitákkal fertőzöttek. Nagyon gyakran több kórokozó együttes jelenléte is kimutatható náluk. A tünetek a kórokozók elpusztításával az esetek döntő többségében enyhültek vagy megszűntek.

Több esetben hallottunk a fent említett súlyos fertőzések gyógyulásáról is. Dr. Louis Parish orvos, egyidejűleg az amerikai egészségügyi minisztérium és a FDA vizsgálatokért felelős megbízottja a program keretében mintegy 200 bélproblémával küszködő, többek között vérhasban megbetegedett beteget kezelt, amelynek során grapefruitmag kivonattal nagy sikereket ért el. Beszámolói szerint a grapefruitmag kivonat minden egyéb kezelésnél nagyobb tünetmentességgel jár.

A grapefruitmag kivonat laboratóriumi elemzése során, a súlyos fertőzéses betegségek mindegyikénél igazolta nagy hatékonyságát. A grapefruitmag extraktum gyakorlati alkalmazhatóságával kapcsolatos további kutatások eredményesek lehetnének. Leginkább a déli országok lakói örülhetnek, ahol ezek a betegségek. Meleg éghajlatú területeken, mint Afrikában és Indiában, esetenként sok halálesettel járó kolerajárványok fordulnak elő. Európában az utolsó nagy kolerajárvány 1973-ban Olaszországban volt. Kolerajárvány esetén a megbetegedettek kezeléséhez, valamint a fertőzött ivóvíz dezinficiálásához használt grapefruitmag kivonat hozzájárulhat számos emberélet megmentéséhez.

A Déli országokba utazóknak javasolt, hogy megelőzésként vegyenek be napi néhány csepp kivonatot.

Adagolás: Bélbetegség esetén naponta 2-3-szor 3-15 csepp.

Súlyos fertőzés gyanúja esetén az orvos utasításai szerint kell eljárni.


Allergia Candida és Penészgomba Gyomorfertőzés Gyomorfekély

Gyulladás Meghülés Paraziták

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.