Grapefruitmag gyulladások esetén

Gyulladások kezelése Grapefruit-mag kivonattal, hatékony gyulladáscsillapító és tünet enyhítő hatások.

A legtöbb betegségünket gyulladásos folyamatok kísérik. A gyulladás zavarja az immunrendszerünket, a szöveteket károsítva ezáltal szervezetünk normális működését akadályozó hatásokra adott reakciója. Ezeket a reakciókat, a különböző mikroorganizmusok, baktériumok, gombák, paraziták és vírusok okozzák.
Egyéb gyulladást előidéző okok a mérgek, amelyek vagy kívülről kerültek bele a szervezetbe vagy ezek a mikroorganizmusok termelték őket.

Gyulladás grapefruitmagA szervezet biológiai folyamatai, mint az anyagcsere vagy a bevitt ételek erjedése és rothadása, ugyancsak méreganyagok megjelenését eredményezheti, melyek a szervezetünkre ugyancsak terhelően hatnak
Károsak azok a tápanyagok is, amelyeket nem képes a szervezetünk megfelelően felhasználni. Az ilyen folyamat sokszor kezelést igényel. Az immunrendszer védekező-képességének gyengülése következtében, olyan mikroorganizmusok is betegséget okozhatnak, amelyek egyébként a testünkben ártalmatlanok.

Immunrendszerünk a különböző kórokozókat a legtöbb esetben legyőzi, képes őket ártalmatlanná tenni. A toxinokat az úgynevezett antitoxinok semlegesítik, vagy a máj méregteleníti őket. Amennyiben a védekezés sikeres, úgy a gyulladás, amelyet a mikroorganizmusok vagy toxinok okoztak, megszűnik.

Gyulladások és GrapefruitmagNapjainkban az emberek természetes immunrendszeri védekezése egyre többször hiányos. A környezeti mérgek, az egyoldalú táplálkozás, az életmódunk által okozott fokozódó stressz, illetve az antibiotikumok immunrendszerünket túlzottan igénybe veszik, végső soron legyengítik. Hiányos immunrendszeri védekezés, valamint a máj túlterhelése esetén a szövetekben és szerveinkben mérgek halmozódnak fel. A kórokozók egyre inkább otthon érzik magukat egy ilyen szervezetben és elkezdenek szaporodni, majd krónikus gyulladásokat okoznak.

Ennek következtében az a helyzet állt elő, hogy bár a korábbi nagy járványos betegségeket sikerült legyőznünk, a "modern" vívmányoknak köszönhetően nagyrészt ugyan felszámoltuk őket, azonban egyre gyakrabban kínoznak bennünket krónikus betegségek. A legtöbb embernek nincs ugyan gyakran betegsége, mégis szinte soha sem teljesen egészséges.
Mindemellett vannak olyan betegségek, amelyek az immunrendszer gyengeségével hozhatók összefüggésbe, mint például a rák, AIDS vagy az allergiák, amelyek lassanként a modern kor "pestisének" tekinthetők.

Grapefruitmag kivonat gyulladásokraA természet a grapefruit magjának hatóanyagaival olyan segítség a mindennapokban, mely immun-rendszerünket rendkívüli mértékben tehermentesítheti. A grapefruitmag kivonat laboratóriumi vizsgálata során kb. 800 baktérium- és kb. 100 gombatörzsön igazolta hatékonyságát. Ehhez társult még hozzá a paraziták ártalmatlanítása is.
Az grapefruitmag kivonat hatékonyságát néhány olyan betegségnél, amelyeknek a kórokozóját laboratóriumi körülmények között megsemmisítette, élő szervezeten még nem vizsgálták elegendő mértékben. A klinikai javulás mind akut, mind krónikus gyulladások esetén sokszor csak az immunrendszer általános tehermentesítésével magyarázható.

Az igazság rész, hogy a grapefruitmag kivonatnak a széles hatásspektruma olyan mikroorganizmusokat, gombákat és parazitákat is semlegesít, amelyeket nagyon gyakran fel sem ismerünk és ezért nem is kezeljük őket. Mint már említettük, gyulladásokat mérgek is előidézhetnek. A grapefruitmag kivonat nem közvetlenül szabadít meg bennünket ezektől a méreganyagoktól, hanem segíthet a toxikus terhelés csökkentésében. Ez azt jelenti, hogy azokat a mikroorganizmusokat is elpusztítja, amelyek a szervezetben a méreganyagokat termelik. Ennek következtében az immunrendszer és a májunk, a többi méregre "koncentrálhat", így azokat hatékonyan semlegesítheti.

A mikroorganizmusok közt vannak jelen a "méregtermelők" leginkább a belekben fordulnak elő. A bél káros kórokozóinak semlegesítése a természetes egyensúly helyreállítása érdekében szükséges. Egészséges bélflórában a baktériumok, a gombák és a paraziták jóval nehezebben mutathatók illetve szaporodhatnak el így okozhatnak betegségeket.
A grapefruitmag kivonat fogyasztása a legtöbb gyulladással járó betegség, illetve az immunrendszer gyengeségére utaló krónikus gyulladás gyógyításában is hatékony segítséget jelent.

Adagolás: naponta 2 x vagy 3 x, 3-15 csepp.

Allergia Candida és Penészgomba Gyomorfertőzés Gyomorfekély

Gyulladás Meghülés Paraziták

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.