Grapefruitmag hüvely problémákra

Intim kezelés Grapefruit mag kivonattal, higiénia és hüvelygyulladás, gombafertőzések, paraziták.

Az intim részek higiéniája
A grapefruitmag kivonat az intim részek általános higiéniájához is használható. A fürdővízbe csepegtessünk néhány cseppet. A hüvelyben hígítás nélkül azonban soha ne alkalmazzunk grapefruitmag kivonatot!

Hüvelygyulladás - Vaginitis
A hüvelygyulladást legtöbbször baktériumok, gombák vagy paraziták okozzák. A hüvelyt ne szappannal mossuk, hanem helyette a mosóvízbe rakjunk néhány csepp grapefruitmag kivonatot, esetleg teafaolajjal együtt. Legalább egy héten keresztül a következő hüvelyöblítést végezzük el: 3/4 liter meleg vízhez tegyünk 1-3 csepp grapefruitmag-kivonatot és jól keverjük el. Ha esetleg szükséges, rakhatunk hozzá még néhány csepp Echinaceat is.
Ezt az elegyet kereskedelemben kapható fecskendőbe - tű nélkül - szívjuk fel, óvatosan vezessük a hüvelybe és fecskendezzük be. Befecskendezéskor feküdjünk a hátunkra és a medencénket emeljük magasra. Fecskendő helyett a kereskedelmi forgalomban is beszerezhető, úgynevezett intim zuhanyt is alkalmazhatjuk.

A kezelést az első 3 napon 12 óránként ismételjük meg, majd naponta egy alkalommal. További lehetőség, hogy az elkészített elegybe egy tampont mártunk és érzékenység szerint 1-6 órára a hüvelybe helyezzük. Ilyen módon alkalmazva, a grapefruitmag kivonatot víz helyett szezámolajjal is keverhetjük. A szezámolaj egyszerre a nyálkahártyát is ápolja, véd a kiszáradástól. Fehérnemű mosásakor, az újrafertőzés elkerülendő, az utolsó öblítővízbe rakjunk kb. 20 csepp grapefruitmag kivonatot.

Hüvelyi gombafertőzések - Hüvelygomba
Amennyiben a hüvelyfertőzést gomba, például Candida albicans idézi elő, a fentiekben leírtak szerint kell eljárni és a kezelést a panaszok megszűnte után még egy ideig folytatni kell.
Ezen túlmenően a gombafertőzést a szexuális partnerrel is mindig közöljük. A hüvelyi Candida albicans fertőzés esetén a legtöbbször a bélben is megtalálható az élesztőgomba. Ezért javasolt a bél egyidejű kezelése is.

Hüvelyi paraziták
Az egyik leggyakoribb hüvelyfertőzést a Trichomonas vaginalis nevű, mely mikroszkóposan kicsi, a fertőzést egy egysejtű parazita okozza. A fertőzés erjedt szagú hüvelyi folyás, gyulladás és hüvelyi égő érzés formájában jelentkezik. Becslések szerint ez a parazita a nők kb. 30%-át időnként megfertőzi. A legtöbbször szexuális úton terjed és férfiaknál nem specifikus urethritist, azaz a húgycső nyálkahártyájának gyulladását okozza. Kezelése a hüvelygyulladásnál leírtak szerint történik.

Fog és Száj Orr és Fül Bőr és Haj Láb és Köröm Hüvely

Grapefruit magok

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.