Grapefruitmag meghűlésre

Influenza meghűlés és megfázás tüneteinek enyhítése Grapefruitmag kivonat használatával.

Az úgynevezett meghűlésekhez tartoznak a felső légúti hurutok, amit az orvosok gyakran "grippének" vagy "gripának" hívnak. Létezik az egyszerű megfázás és a bonyolultabb, valódi influenza. Mindkét betegséget vírusok okozzák.
A felső légúti hurutok a légző rendszer akut megbetegedései, amelyeket többnyire rekedtség, nátha, torokfájás, köhögés, fej- és végtag fájdaImak, valamint levertség, fáradtság kísér. A betegségekhez továbbá szédülés, erősebb szívdobogás, hörghurut vagy hasmenés is társulhat.

InfluenzaA valódi influenza magas lázzal, végtag-fájdalmakkal, fejfájással, levertséggel jár, de a meghűléshez hasonló tünetek is társulhatnak hozzá. A, B és C típusú influenzavírusok
okozzák. Jellemzői a csaknem világméretű járványok, amelyeket kizárólag az A típusú vírus idéz elő és szabálytalan időközökben jelentkezik. Eközben egyes területeken kb. 2-3 évente helyi járványok változatai alakulnak ki. Ezekért az epidémiákért az utolsó A típusú influenza változatai a felelősek.

Az A2 típusú influenzavírussal végzett laboratóriumi vizsgálatban a kórokozó e leginkább fertőzőképes formájánál sikerült igazolni a grapefruitmag kivonat hatékonyságát.
Ezen túlmenően rengeteg ember szerte a világban beszámol a meghűlések során alkalmazott grapefruitmag kivonat hatékonyságáról egyaránt. A különböző külsőleges alkalmazások mellett javasolt a grapefruitmag kivonat belsőleges alkalmazása.

Erre a célra nagyon alkalmas az Echinacea és a grapefruitmag kivonat kombinációja.

Adagolás: naponta kétszer vagy háromszor 3-15 csepp.


Allergia Candida és Penészgomba Gyomorfertőzés Gyomorfekély

Gyulladás Meghűlés Paraziták

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.