A grapefruitmag csepp hasznos a gyerekeknek is

A gyermekek szervezete sokkal inkább ki van téve fertőzéseknek...

Szülőként igencsak nehéz feladat tud lenni, amikor a gyermekünk megbetegszik. A gyermek szervezete ugyanis sokkal inkább ki van téve a rengeteg baktérium és vírus okozta fertőzéseknek.
A gyermekek immunrendszere kevésbé fejlődött még ki, így ezzel párhuzamosan kisebb ellenállást képes kifejteni a betegségekkel szemben.

Sok esetben már nagy a riadalom, hogyha a család legkisebb tajai meghűlnek, megfáznak, nem is beszélve arról, hogyha valamilyen lázzal, esetleg gyomorpanaszokkal  járó fertőzést kapnak el. Orvosi kezelésekkel, gyógyszerekkel természetesen orvosolhatóak a panaszok, azonban sok esetben egyzserűbb megoldást is találni lehet!

A mesterséges gyógyszerek és gyógyhatású készítmények mellett számtalan természetes összetevőkből álló termék lehet a segítségünkre.

A grapefruitmag cseppek kiváló antimikróbás hatással rendelkeznek, hatóanyagai révén sajátos módon úgymond „kiéheztetika kórokozókat: elpusztítják azok citoplazmájának a membránjait, meggátolva a paraziták továbbterjedését. Végeredményként természetes módon semmisítik meg azokat.

A grapefruitmag cseppek bioflavonoidokat, glikozidokat, fehérjét és C-vitamint egyaránt tartalmaznak. A gyümölcs magjából és a gyümölcshús bizonyos részeiből nyert kivonat a „természet antibiotikumaként funkcionál”. Külön kiemelendő, hogy a szervezet számára hasznos baktériumokat „érintetlenül hagyja”.

Vírus –és fertőzésellenes hatásai mellett a tapasztalatok szerint a grapefruitmag csepp hatásos lehet:

  • Gyomor –és bélpanaszok esetén,
  • gombás megbetegedéseknél (külsőleg is),
  • meghűlés, nátha akár influenza ellen,
  • fertőtlenítő és csíraölő tulajdonságai miatt a csecsemőápolásban és a bőr külső sérüléseinek a kezelésében. 
  • orr -, torok -, száj -és fülfertőzések esetén.

+ Kezdődő fogfájás és fogínygyulladás esetén is ki lehet próbálni a cseppek alkalmazását.

Előbbi esetén 5-10 cseppet tegyünk egy apróra összesodort vattadarabra, és tegyük a fájó fogra, vagy a fog külső oldalához.
Fogínygyulladásnál, ki lehet próbálni, hogy 1-2 cseppet napi 2-3 alkalommal a fogínybe maszírozunk, TISZTA KÉZZEL!

Bármilyen meglepő, a cseppeket külsőleg is alkalmazhatjuk, a kisbabák és kisgyermekek környezetének a fertőtlenítésére.

Például:

  • A mosógép dobjába csepegtethetjük pelenka mosása esetén.
  • Vizes oldatával fertőtleníthetjük a játékokat, evőeszközöket >>> 20 csepp grapfruitmag kivonatot csepegtessünk bele körülbelül 1 liter vízbe, majd keverjük el jól, és ebbe az oldatba kb. 30 percre tegyük bele a játékokat, evőeszközöket, és a többi gyakran használt tárgyat.
  • Babaápolásnál, a popsin megjelenő kiütések (pelenkadermatitisz) kezelésére is alkalmas. 10 cseppet keverjünk el egy-két evőkanál babaolajjal, majd finoman vigyük fel az érintett területre, és kenjük el szép lassú mozdulatokkal.
  • Sebek, horzsolások vagy rovarcsípések esetén pár csepeet csepegtessünk a sérült felületre. Maximum 10 csepp használatát, majd gondosan történő eloszlatását javasoljuk. Azonban a sérülés méretének a függvényében tartsuk szem előtt, hogy a kevesebb mindig elegendő.! (Pl.: egy rovarcsípés kis felületére 3-4 csepp már bőven megteszi)

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.