Grapefruitmag Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Vásárlói vélemények a grapefruitmag kivonatról. Beszámolók és tapasztalatok, sikeres góygyulások.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Szabó Mariann, Pécs » Hüvelyi gomba
Terhességem után, 8 évvel ezelőtt hüvelyi gombafertőzésem lett, amely nem akart sehogysem elmúlni. Aloe vera-val és gyógyszertári szerekkel, illetve teafaolajjal kísérleteztem, de a siker soha nem tartott sokáig. Amikor hallottam a grapefruitmag-kivonatról, öblítettem vele majd éjszakára átitatott tampont helyeztem fel. Néhány nap elteltével a viszketés megszűnt, de hogy az eredmény biztos legyen, ezt a kezelést 10 napig folytattam tovább. A szert emellett még belsőleg is használtam. Legnagyobb meglepetésemre az emésztési panaszaim is javultak. Végre újból élveztem a szexuális életet és a kellemetlen viszketés sem újult már azután ki.
Sárosdi Csaba, Budaörs » Láb és körömgomba
Már több, mint tíz éve kínlódom a lábujjaim között lévő gombafertőzéssel. Számos krémmel próbálkoztam már, sprayeket illetve hintőport is kipróbáltam, de a gomba soha nem múlt el teljesen. Sőt az utolsó hónapokban még inkább elterjedt a lábujjaimon. Az ötlet, hogy leteszteljem a grapefruit mag-kivonatot testvérem ajánlotta. Legnagyobb meglepetésemre most először végre úgy tűnik, hogy a gombásodás teljesen eltűnt a lábujjaimról. A feleségem az utóbbi hetekben a zoknikat grapefruitmag-kivonat hozzáadásával mosta ki, hogy az újrafertőzést megelőzzük. Természetesen nagyon boldog vagyok!
Márton Attila, Kecskemét » Asztma
Szeretném elmesélni a grapefruitmag kivonattal kapcsolatos meglepő tapasztalatomat. Gyerekkorom óta súlyos asztmás rohamaim voltak, amelyek az évek alatt tovább fokozódtak. Végül már minden rohamnál
azonnal kórházba kellett befeküdnöm és általában egy hétig ott voltam. Nem sok reménnyel próbáltam ki a grapefruitmag kivonatot. Amikor újabb roham jelei mutatkoztak, a roham hirtelen elmúlt és otthon maradhattam. A kivonatot rendszeresen szedem és kíváncsi vagyok, mi lesz később. Eddig nem voltak újabb rohamaim.
Pongráczné Tamara, Nyírbátor » Bélfertőzés
A múlt évben bélfertőzés terjedt el a környékünkön. Többször visszatért és rengeteg embernek okozott problémákat. Én általában mindig közöttük voltam. Amióta azonban a bélfertőzés legelső jeleinél néhány csepp grapefruitmag kivonatot beszedet, nincsenek panaszaim, Hála Istennek!
Majláth Ibolya, Szeged » Lábszárfekély
Meg kell valljam, hogy a grapefruitmag-extraktum megváltoztatta az életemet. Ápolónőként dolgozom, sok év óta lábszárfekélyem van. A seb mindig nyitott volt, és a fertőzések megelőzése érdekében mindig kötést kellett rátennem és rendszeresen jártam kórházi kezelésre. Amikor a kórházban azt mondták, hogy a lábamat amputálni kellene, aminek hatására teljesen kétségbe estem. Akkoriban egy idős hölgyet
gondoztam, akinek a fia tájékozott volt a gyógynövényeket illetően. Amikor kétségbeesésemben elmondtam neki a panaszomat, egy tinktúrát állított össze és azt mondta, hogy a lábamon lévő kötést mindennap azzal itassam át. A tinktúra tartalmazott néhány gyógynövényt, de a lábam alig javult tőle.
Különböző anyagokat próbált ki, és egy napon azt mondta, van egy új szer, a grapefruitmag-kivonat, amelyet egyéb anyagokkal kevert össze. A fájdalmaimat az Aloe Vera kivonatokkal már korábban csökkentettem, de az új szer igazi csodát tett. Még megvan ugyan a fekélyem, de a fertőzés, 9 év óta először, meggyógyult. Ismét jól alszom, altatók nélkül. Már nincsenek fájdalmaim és nem kell kórházba járnom kezelésre. Nincs szükség amputálásra, megmaradt a lábam. Mekkora áldás! Hálás vagyok Istennek a csodáért.
Gáspár Anikó, Nagykanizsa » Afták a szájban
Néhány éve afták voltak a számban. A különféle szerek csak átmeneti javulást eredményeztek vagy egyáltalán nem okoztak pozitív hatást. Egy barátom javasolta a grapefruitmag-kivonatot. Naponta többször öblítettem vele a számat. 24 óra elteltével jelentős javulás mutatkozott, 48 óra múlva megszűntek a panaszaim. Mekkora megkönnyebbülés annyi idő múltán! Alig tudtam elhinni. Fogmosás után rendszeresen hígított grapefruitmag kivonattal öblítem ki a számat, és a gyulladás azóta nem jelentkezett.
Dr. Klaus Küstermann, Németország » Természetes Antibiotikum
"A grapefruitmag-kivonat az abszolút legjobb és leghatékonyabb antibiotikum és gombaölő szer, amelyet a természet nekünk ajándékozott."

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálék kiegészítők mellett, és rendelne.

Haszonics Árpád, Szarvas » Ekcéma, Gomba
A combomon egy nap egy viszkető, piros kerek folt jelent meg, mint később az orvosok kiderítettek, az egy mikro spóra az ekcéma marginatum által előidézett gombafertőzést kaptam el, melyet a Fungi imperfecti csoporthoz tartozó gombafaj idézi elő. Ez a fajta gombabetegség gyakran fordul elő a teheneknél, és egy
gazdaságban ahol dolgozom, könnyű ezzel fertőződni. Eddig mindig hoztam valamilyen szert a patikából. Azonban egyik barátom kis üveg grapefruitmag-kivonatot ajándékozott nekem. Egy keveset a combomra kentem belőle, ahogy ajánlotta naponta kétszer. Azt tudtam, hogy a tehenek esetében igen makacs ez a betegség, de ezúttal gyorsabban elmúlt, mint korábban máskor. Fantasztikus, hogy mennyire hatásos lehet egy ilyen természetes kivonat.
Nemes Márta, Eger » Körömágygyulladás
Az egyik lábujjam egyik napról a másikra fájni kezdett, majd amikor jobban megvizsgáltam, a körmöm körüli terület duzzadt és piros volt. Körömágy-gyulladásnak nézett ki. Mivel hüvelyi- és bél Candida albicans által okozott fertőzésnél a grapefruitmag-kivonatot előzőleg már sikerrel alkalmaztam, most is megpróbáltam, és az érintett helyet a grapefruitmag kivonattal naponta átlagosan 3-4 alkalommal kentem be. Miután a panaszok megszűntek, elfeledkeztem a lábujjamról. Néhány nap múlva újra eszembe jutott és megnéztem. A pirosság és a duzzanat elmúlt. Milyen csodálatos szer! Mindegyik barátomnak ajánlom.
Pálfi Viktória, Budapest » Hólyaghurut
Az elmúlt években sokszor gyötört hólyaghurut, amíg 2 hónappal ezelőtt megint annyira rossz állapotba kerültem, hogy olyan erős antibiotikumokat szedtem, amelyeket az orvos utolsó lehetőségként írt fel. A szerek beszedése után nagyon levertnek éreztem magamat. Röviddel később ugyanolyan hólyagpanaszaim voltak és nagyon közel voltam a kétségbeeséshez, mert megint véres volt a vizeletem, és a fájdalom csaknem elviselhetetlen volt. Mi segíthet még, gondoltam? Amikor a grapefruitmag-kivonatot tartalmazó kis üveget a futár átadta nekem, őszintén szólva nem nagyon reménykedtem, de elkeseredésemben javaslatotok szerint néhány cseppet mégis bevettem belőle. Meglepetésemre a vér eltűnt a vizeletből és a vizelés közben érzett erős fájdalmak néhány óra után csökkentek. Mivel egy hétig még voltak enyhe panaszaim, elhatároztam, hogy antibiotikum felírása végett újra orvoshoz fordulok. Telefonon másnapra beszéltünk meg időpontot. Csodálkozásomra, másnap reggelre teljesen panaszmentes lettem, tehát a megbeszélt időpontot lemondtam. A hólyaghurut egészen máig nem tért vissza. Úgy tűnik, végre sikerült legyőzni - szeretném megköszönni Nektek a grapefruitmag-kivonatot.
Horváth Veronika, Budapest » Fogbetegség
Nagyon régóta, már nem is tudom mióta, fogínyvérzésem van és a fogíny a koronával fedett metszőfogaimról mindinkább visszahúzódott. Semmi nem segített, pedig számos megoldást kipróbáltunk fogorvosommal. Végül már a fognyak is előtűnt és fogszuvasodásom lett. Szörnyen nézett ki a fogam. Már nem mertem széles szájjal nevetni, és megpróbáltam a fogaimat elrejteni. Hosszú fogorvosi kezeléseket követően, új koronát rakattam fel, amely a fognyakat elfedte, viszont a fogínyt szúrat, vágta. Néhány héttel a kezelést követően, a fogínyem ismét vérezni kezdett és a vérzés nem akart elmúlni. Kezdődik az egész elölről gondoltam.
EI sem tudom mondani mekkora szerencse ért, hogy megismertem a grapefruitmag-kivonatot, amit egy németországi barátnőm ajánlott. Mindennap egy cseppet tettem a fogkefémre és néhány cseppet a fogmosó pohárba. A vérzések néhány nap után abbamaradtak és azóta egyszer sem jelentkeztek. Az az érzésem, hogy most már életem végéig bátran nevethetek.
Bata Szilárd, Dunaújváros » Lábgomba
Hivatásos búvárként évek óta lábgombám volt, de tavaly már a térdem fölé is kiterjedt, és a barátnőm ennek következtében el akart hagyni. Minden gyógyszertári szert kipróbáltam, de hiábavalónak bizonyult. Tavaly év végén próbáltam ki a tőletek kapott grapefruitmag-kivonatot, nem hígítva, hanem tisztán többször
bedörzsöltem vele a lábamat. A gombám mára már teljesen elmúlt.
Vajda Kristóf, Balassagyarmat » Candida gomba
Évek óta tartó diétákkal és különböző mesterséges szerekkel végzett hiábavaló kísérleteim után a grapefruitmag-kivonat kigyógyított a Candida albicans fertőzésből. Soha nem éreztem magamat olyan frissnek mint utána. Érdekes módon a nyalánkságok utáni őrületes vágyam ugyancsak elmúlt. A feleségem, aki szintén Candida-fertőzött volt, hasonlóan csodálatos tapasztalatokat szerzett. Valóban hálás vagyok, hogy ez a szer létezik.
Hoxa Fórum, Grapefruitmag » Általános kórokozó pusztító
A grapefruit mag kivonatát 20-25 éve kezdték szélesebb körben alkalmazni paraziták, vírusok, baktériumok, gombák által okozott külső és belső fertőzések kezelésére. A grapefruit mag kivonat természetes méregtelenítő, erősíti és támogatja az immunrendszert. Nagy mennyiségben tartalmaz C és E vitamint, bioflavonoidokat. Antioxidáns tulajdonsága miatt képes a szabad gyököket semlegesíteni, elpusztítja a kórokozók citoplazmájának membránjait. Klinikai vizsgálatok 800-féle vírus és baktérium, 100 fajta gomba és bizonyos paraziták ellen találták eredményesnek.
Egészségünkért Blogspot, Baár Jánosné Zsuzsi » Általános kórokozó pusztító
A Grapefruitmag kivonat glukozidot, bioflavonoidot, C-vitamint tartalmaz. A készítményt a gyümölcs magjából és a gyümölcshús egyes részeiből nyerik. A mag hatóanyagai elpusztítják a kórokozók citoplazmájának membránját és szabályosan „kiéheztetik'' őket anélkül, hogy az emberi szervezetet károsítanák, ezáltal természetes módon semmisítik meg a vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.